Eurovolt

Teken de grens met perfectie

De Eurovolt is de Europese 230 volt versie van de Amerikaanse 110 volt Brownbox en wordt gebruikt door gitaristen en studio’s over de hele wereld.

Professionele opnamestudio’s, technici en muzikanten zijn het erover eens dat de juiste voedingsspanning essentieel is voor optimale buizenversterkerprestaties. Ook jij kunt nu dat ongrijpbare, klassieke warme vintage geluid bereiken met de Eurovolt.
De basis voor elke signature-klank van wereldklasse begint natuurlijk met talent, maar het vereist ook een consistente en betrouwbare signaalketen. De Eurovolt zorgt voor die solide basis.
Gitaristen die de Eurovolt al heel lang gebruiken, merken hoe klank, aanslag en gevoel eindelijk samenkomen, waardoor ze verbeterde harmonischen en dynamische versterkerprestaties bieden. Zorg ervoor dat je met de Eurovolt ook een mooi basisgeluid krijgt. Klassiek buizengeluid begint met de Eurovolt.
Bekende gitaristen zoals Joe Satriani, Orianthi, Sammy Hagar, Peter Stroud (Sheryl Crow), Clay Cook (Zac Brown Band), Charlie Starr (Blackberry Smoke), Jimmy Herring, George Lynch , Roy Jansen (Pilgrims), Derek Trucks, Buddy Miller, Phil Keaggy, Tom Guerra, JD Simo, Eric Ambel (Joan Jett and the Blackhearts, The Dellords, Steve Earle): ze gebruiken allemaal de Brownbox / Eurovolt.

 

395

Eurovolt pedal | Elfring Amps

Waarom spanningsoptimalisatie?

Legt de basis voor uw signaalketen en het startpunt voor het opbouwen van een consistente handtekeningtoon. Eerdere verzadiging van de eindbuis staat gelijk aan een eerdere breuk bij meer bruikbare volumeniveaus.
2. Een vloeiendere toonverschuiving naar gelijkmatige harmonischen, waardoor de echt ontworpen grondtoon van de versterker wordt onthuld.

3. Lagere interne spanningen = lagere dissipatie = langere levensduur van de componenten.

Al decennia lang hebben ingenieurs en spelers die de grondbeginselen van buizenversterkers en toon begrijpen, spanningsoptimalisatie gebruikt als een essentieel en permanent onderdeel van hun apparatuur. Uit ervaring weten ze dat hun toon- en signaalketen direct afhankelijk is van de voedingsspanning.
De juiste voedingsspanning geeft het originele geluid, dat het begin en de basis is van het signaalpad. Houd er rekening mee dat pedalen en verzwakkers uw geluid kleuren, ze halen het niet. Eurovolt is de eerstelijns niveauregelaar ontworpen voor buizenversterkerpuristen die begrijpen waar hun klank vandaan komt.

Waarom zou ik spanningsregeling willen of nodig hebben?

Vintage buiscircuits reageren op spanningsveranderingen. Dynamiek, geluid, aanraking en gevoel; het verandert allemaal op verschillende spanningsniveaus en van stadium tot stadium. En dat is onaanvaardbaar als je een kenmerkende toon op je versterker hebt gezet. Met de Eurovolt kun je ervoor kiezen om het tijdperk-specifieke voltage te selecteren dat nodig is voor de echte grondtoon van de versterker, of je kunt het voltage verlagen en kiezen uit een reeks veilige reductieniveaus en andere toonopties verkennen – Eurovolt doet dat en meer . Gebruik het als je basisopstelling en je hebt altijd het geluid dat je wilt.

Eurovolt – de back to basics, plug-and-play tool voor de purist van de buizen.

Gebruik de Eurovolt en ervaar nacht na nacht een harmonieus rijk, puur buizengeluid.

395

Belangrijkste kenmerken

1. Gemakkelijk af te lezen LCD-scherm met achtergrondverlichting voor real-time weergave van spanning en stroomsterkte, ook handig voor diagnostiek.
2. Roadproof.
3. Gepatenteerde transformatorontwerpen die uitsluitend zijn gewikkeld voor gebruik met buizenversterkers.
4. Stille, koele werking.
5. Op maat gewikkelde transformator van 2,5 amp die tot 440 watt levert bij 240 V. Ontworpen voor middelgrote tot grotere versterkers, Fender Bassman, Marshall 50s / 100S enz. Of voor parallelle of (DUAL) versterkers. Zorg ervoor dat u het naamplaatje van de fabrikant op de achterkant van het chassis controleert voor de watt-vereisten of bel ons, we helpen u graag verder.
6. 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid.
7. Gemaakt in Nederland door Elfring Amps and More.