Versterkers

Phoenix

De nieuwste toevoeging aan de Elfring familie is de Phoenix versterker. Geïnspireerd door een bekende amp uit de 50’s, 60’s, 70’s en 80’s ademt deze versterker vintage rock.

Moonshine

Zoek jij een nieuwe versterker? En wil je niet het zoveelste, in China geproduceerde massaproduct? En zeker geen saaie zwarte digitale kist, maar een buizenversterker met een eigen look en feel, die betaalbaar is en onverwoestbaar?

Stop met zoeken: hier is de nieuwe Moonshine van Elfring Amps and More.

Little Gem

Als je een geweldige lichtgewicht versterker zoekt, met een fantastisch klankbereik, zoek dan niet verder.

Little Gem biedt alles, van een chimey clean tot een vrouwelijke lead tone break-up en bovendien een geweldige klassieke spring reverb.

Shadowplay

Eén stap hoger en met meer kracht onder de motorkap dan zijn kleine Gem-broer: Shadowplay, uitgerust met een 12 “Celestion G12H Anniversary. 

Een  amp die heel goed samenwerkt met een pedalboard.Veel warm en diep laag, mooie muzikale middentonen en een crispy klassiek Amerikaans klinkend top end waar Leo’s erfgoed zo om bekend staat. Vintage klassieke toon met een natuurlijke sound.

Shadowplay special

Eén stap hoger en met meer kracht onder de motorkap dan zijn kleine Gem-broer: Shadowplay, uitgerust met een 12 “Celestion Blue.

Een amp die heel goed samenwerkt met een pedalboard.Veel warm en diep laag, mooie muzikale middentonen en een crispy klassiek Amerikaans klinkend top end waar Leo’s erfgoed zo om bekend staat. Vintage klassieke toon met een natuurlijke sound.

Freedom

Als je een liefhebber bent van muzikale reuzen en gitaristen als Robben Ford, John Mayer, Lowell George en Larry Carlton, begrijp je meteen naar welke klank we verwijzen. Tal van headroom en vurige leads die de mix op elk bandniveau doorsnijden. Freedom, de naam zegt het al: de vrijheid om in elke stijl te spelen met een geweldige articulatie, niks houdt je tegen.