Moonshine | Elfring Amps & More | Guitar amp

Moonshine

Zoek jij een nieuwe versterker? En wil je niet het zoveelste, in China geproduceerde massaproduct? En zeker geen saaie zwarte digitale kist, maar een buizenversterker met een eigen look en feel, die betaalbaar is en onverwoestbaar? Stop met zoeken: hier is de nieuwe Moonshine van Elfring Amps and More.

895

Moonshine | Elfring guitar amps

De Moonshine heeft een stijlvol, luxe en vintage uiterlijk met een unieke kleurcombinatie van cocoa cream en brown crocodile. Het speakerdoek in black tan en de crèmekleurige chicken knobs maken deze amp helemaal af. Looks die passen in de huiskamer, waar je er heerlijk op kunt spelen, maar het is ook een amp die moeiteloos zijn mannetje staat op een podium of in een studio.

Zowel de slaggitaar als de solo gitaar zijn opgenomen met de Moonshine. Solo geluid is opgenomen met een Neve/Bogner Wessex pedaal voor de Moonshine.

Deze eenkanaals versterker heeft een groot geluid, met punchy midden, mooie harmonischen in het hoog en laag en een snelle attack. Dit zorgt voor een evenwichtig klankbeeld. De 12” Celestion Seventy80 kan elk volume moeiteloos aan en maakt dat je geluid altijd overeind blijft in welke situatie dan ook. Of je nu live speelt, repeteert of in de studio staat om met je band op te nemen, de Moonshine levert genoeg output, blijft strak en is een ideale pedalenvreter. De 6V6 eindbuizen gecombineerd met de twee 12AX7 voorversterker buizen zorgen voor een heerlijke sound.

Moonshine | Elfring guitar amps
Moonshine | Elfring guitar amps

Floris Elfring gaat altijd voor de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs en dit geldt ook voor de Moonshine.

What are you waiting for?

895

Specs:

Dimensions: 51x26x46 cm
Controls: Gain, Treble, Mid, Bass and Volume
Power: 15 watt output power
Pre-amp tubes: 2x 12AX7
Output tubes: 2x 6V6
Speaker: Celestion Seventy80
Weight: 14 kg

Moonshine uitvoeringen

Verkrijgbaar in Snakeskin/Ivory of crocodile/Beige