Muziekhandel Piet Joosten is een echt familiebedrijf. Oprichter Piet Joosten en zoon Peter hebben samen al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van muziekinstrumenten. Vanuit de winkel in Oosterhout voeren ze een enorm breed assortiment instrumenten en geluidsapparatuur. Koop je hier een gitaar of een versterker, dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Ze verkopen namelijk alleen apparatuur waar ze 100% in geloven. En daar hoort Elfring natuurlijk ook bij.😊

.Wij spraken Peter Joosten over zijn muziekwinkel en de samenwerking met Elfring.

Wat maakt jullie winkel een bijzondere gitaarwinkel?
,,Wat wij belangrijk vinden, is om een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs te leveren. Is het een merk met A-status, prima. Maar als het een minder voor de hand liggend merk is dat meer toevoegt aan de speelbeleving van onze klant, zullen wij hier toch onze voorkeur aan geven.’’
,,Elke gitaar wordt gecontroleerd en waar nodig opnieuw afgesteld voordat hij in de winkel komt of wordt verkocht. Wij kiezen voor gitaren, waar we zelf ook blij van worden als we erop spelen.”

Waarom verkopen jullie Elfring en hoe reageren jullie klanten hierop?
,,Net als de gitaren wilden we ook een versterker die aansluit op onze visie: goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat de versterker uit Nederland komt is dan nog een extra plus. Klanten die een Elfring hebben aangeschaft zijn lovend en zeer tevreden.”

Wat voor nieuwe Elfring gitaar amp zou je het liefst nog zien?
,,Een tweekanaals versterker. Dus met Fender clean en een Marshall overdrive met een vermogen van 15 tot 20 Watt. Of een los overdrive pedaal dat de Marshall sound kan toevoegen op een bestaande amp.”

Klik HIER voor meer informatie over muziekhandel Piet Joosten.