Eurovolt

(1 klantbeoordeling)

395

6 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Trek de grens bij perfectie

De Eurovolt is de Europese 230 volt versie van de Amerikaanse 110 volt Brownbox en wordt gebruikt door gitaristen en studio’s over de hele wereld.

Professionele opnamestudio’s, technici en muzikanten zijn het erover eens dat de juiste voedingsspanning essentieel is voor optimale prestaties van de buizenversterker. Ook jij kunt nu dat ongrijpbare, klassieke warme vintage geluid bereiken met de Eurovolt.
De basis voor elke signatuurklank van wereldklasse begint natuurlijk met talent, maar het vereist ook een consistente en betrouwbare signaalketen. De Eurovolt biedt die solide basis.
Gitaristen die de Eurovolt al heel lang gebruiken, merken hoe toon, aanraking en gevoel eindelijk samenkomen, waardoor ze verbeterde harmonischen en dynamische versterkerprestaties krijgen. Zorg met de Eurovolt ook voor een mooi basisgeluid. Klassiek buizengeluid begint bij de Eurovolt.
Bekende gitaristen als Joe Satriani, Orianthi, Sammy Hagar, Peter Stroud (Sheryl Crow), Clay Cook (Zac Brown Band), Charlie Starr (Blackberry Smoke), Jimmy Herring, George Lynch, Roy Jansen (Pilgrims), Derek Trucks, Buddy Miller , Phil Keaggy, Tom Guerra, JD Simo, Eric Ambel (Joan Jett and the Blackhearts, The Dellords, Steve Earle): ze gebruiken allemaal de Brownbox / Eurovolt.

Waarom spanningsoptimalisatie?

Legt de basis voor uw signaalketen en het startpunt voor het bouwen van een consistente signatuurtoon. Eerdere verzadiging van de eindbuis staat gelijk aan eerder uiteenvallen bij meer bruikbare volumeniveaus.
2. Een soepelere toonverschuiving in de richting van harmonischen van gelijke orde, waardoor de echt ontworpen fundamentele toon van de versterker wordt onthuld.

3. Lagere interne spanningen = lagere dissipatie = langere levensduur van de componenten.

Al decennia lang gebruiken ingenieurs en spelers die de grondbeginselen van buizenversterkers en klank begrijpen, spanningsoptimalisatie als een essentieel en permanent onderdeel van hun apparatuur. Ze weten uit ervaring dat hun toon- en signaalketen direct afhankelijk zijn van de voedingsspanning.
De juiste voedingsspanning geeft het originele geluid, dat het begin en de basis is van het signaalpad. Houd er rekening mee dat pedalen en dempers je geluid kleuren, ze maken het niet. Eurovolt is de eerstelijns niveauregelaar die is ontworpen voor puristen van buizenversterkers die begrijpen waar hun klank vandaan komt.

1 beoordeling voor Eurovolt

  1. Rabe

    Hi I would like to purchase the eurovolt do u ship worldwide
    Thx

Een beoordeling toevoegen