Zoek je een bluetooth speaker en wil je iets bijzonders dat ook nog eens geweldig klinkt? Elfring heeft een gelimiteerd aantal handgebouwde bluetooth speakers ontwikkeld voor de echte muziekliefhebbers: De Elfring Boombox. Met zijn 2×25 watt stereo geluid kan hij elk feestje aan, maar geeft ook op een wat gematigder volume het geluid gedetailleerd en vol weer.

Geen generieke zwarte rol of doos in je huiskamer, maar een met krokodilskin reliefprint beklede boutique bluetooth speaker.
Met de equaliser (bass, mid, treble) kan je de klank naar wens aanpassen. Via de aux in kan je hier bijvoorbeeld je mobiel, laptop of MP3 speler op aansluiten als je liever bedraad wil. Ook is het mogelijk om hier een gitaar modelling processor op aan te sluiten zoals een Helix, Kemper of Axe FX. Gewoon lekker vanuit je luie stoel in de huiskamer gitaar spelen over deze Elfring Boombox bluetooth speaker.

Dit is de beste bluetooth speaker die je kunt kopen voor deze prijs tegen deze specificaties. Enjoy sound to the max and beyond!

SOUND SPECIFICATIONS
ACTIVE STEREO LOUDSPEAKERS
DIGITAL CLASS D AMPLIFIER: 2X25W
5” WOOFER: BASS, MID AND TREBLE TONE CONTROLS
FREQUENCY RESPONSE: 45 – 22 000Hz +-3db
CONNECTIVITY: – BLUETOOTH: STANDARD V4.2 – AUX- 3.5MM
MAX POWER OUTPUT: 50W RMS

TECHNICAL INFORMATION
MAINS INPUT VOLTAGE: 100-240V~
ABSOLUTE MIN/MAX: 87-264V~
MAINS FREQUENCY: 47-63Hz
POWER CONSUMPTION: 85W
WEIGHT: 7kg
SIZE: 400 X 175 X 298

Elfring Bluetooth Speaker Vintage Green/White 2×25 Watt

375

Elfring Moonshine – Combo – showroom model lichte gebruikssporen

Sale

695

1 op voorraad