Electronica productie

Elfring Amps  heeft een volledig uitgeruste werkplaats voor het bestuken van printplaten (PCB’s) , het maken van turretboards en het bouwen van versterkers en andere elektronische producten.
Wij kunnen solderen volgens de RoHS-voorschriften.

PCB/turretboard bestuken

Elfring Amps heeft een ruime ervaring in het bestuken en solderen van PCB’s en turretboards. We zijn gespecialiseerd in het bestuken van conventionele printplaten (through hole).

We kunnen hierbij werken met aangeleverde onderdelen of de gehele inkoop op ons nemen. Voor het maken van turretboards hebben we speciaal persgereedschap in huis.

Het bouwen van kleine series of prototypes behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Versterkerbouw

Elfring Amps bouwt complete versterkers inclusief bedrading. Het vervaardigen van chassis, frontjes en belettering hoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen hierbij werken met aangeleverde onderdelen of de gehele inkoop op ons nemen.

pedalen productie

Elfring Amps kan alle soorten pedaaltjes bouwen. Heb je een pedaaltje ontworpen en wil je er meer mee? Wij regelen de printplaat, bedrading, behuizing, knoppen, lampjes en bedrukking, zodat jouw pedaal als volwaardig en betaalbaar serieproduct de markt op kan.